Olen Mari Mäkynen; lähihoitaja, lastenhoitaja, yrittäjä ja vauvahyvinvoinnin ammattilainen. Olen -91 syntynyt, kolmen pojan äiti ja mopohullun miehen vaimo. Olen elämänmyönteinen säheltäjä, ikuinen optimisti ja haaveilija.

Rakastan aurinkoa, naurua, uimista, syvällisiä keskusteluja, musiikkia, tanssia, käsitöitä, syömistä, uuden ideoimista ja luomista sekä ennenkaikkea vauvoja. Vauvat ovat vaan parhaita!

Mietin pitkään mitä alkaisin tekemään työkseni. Taitoa riittää monista kädentaitoa vaativista aloista, mutta lopulta voiton vei vauvat. Sykäyksen vauvanhoito polulle sain kristallisesta energiahoidosta, jossa sain kuulla, että tärkein sieluntehtäväni on olla läsnä vauvoille. Opastaa, auttaa ja olla vastassa niin montaa vauvaa kuin mahdollista.

Kun mietin elämääni taaksepäin, tajusin miten kaikki elämässäni tapahtunut on kuljettanut minua kohti tätä työtä. Löysin vauva-akatemian koulutuksen ja tuntui kuin kaikki palaset olisivat loksahtaneet paikoilleen. Olin vihdoin löytänyt sen oman juttuni; sieluntehtäväni, johon sydämeni on johdattanut kaikki nämä vuodet!

Joten ihanat vauvat, olen täällä teitä varten!

Vauvat perheineen tervetuloa luokseni <3