Imetysohjaus

Imettäminen on ihana ja luonnollinen tapa ruokkia vauvaa. Vauva saa äidinmaidosta kaiken tarpeellisen. Imetys näyttää usein helpolta, mutta voi yllättää haastavuudellaan. Vauva ei ehkä saa kunnon otetta rinnasta, jolloin vauva hermostuu, imetys voi muuttua tällöin epämiellyttäväksi tapahtumaksi. Siksi onkin erittäin tärkeää, että äiti saa apua ja tukea imetyksen mahdollisiin ongelmiin.

Imetysasennolla on myös suuri vaikutus imetyksen onnistumiseen. Vauvan päänalueen kireydet voivat vaikuttaa vauvan syömiseen. Jokainen vauva ja vanhempi on erilainen, joten imetysohjaus muovautuu aina asiakkaan tarpeen mukaan. Ohjauksessa keskustellaan vauvan ruokintaan liittyvistä asioista aina perheen tarpeet huomioiden. Myös pulloruokintaan saa apua ja ohjausta tarvittaessa.

Ohjauksessa käydään läpi:

  • oikeanlaiset imetysasennot
  • imuote
  • tutkitaan vauvan pään alue ja mahdolliset kireydet
  • keskustellaan vauvan ruokintaan liittyvistä asioista
  • imetysohjaus sisältää myös vauvan koko kehon hieronnan

Saat tietoa, tukea, varmuutta ja konkreettista apua vauvan ruokintaan. Autan ja opastan tietojeni mukaan. Opin myös itse lisää jokaiselta kohtaamaltani vauvalta ja äidiltä. Mikään imetyksen pulma ei ole liian pieni tai suuri, etteikö siihen voisi saada apua!


Ajanvaraus